Cautare

62348 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (3.93 secunde)
Ahmad Bani Ahmad, din Tabriz (Iran), de 56 de ani, cercetator in istorie iraniana, a vizitat lacul Urmia, aflat in zona, impreuna cu sotia sa. ... Din obiect au iesit doua fiinte care semanau cu niste mumii egiptene.
Lupta Primaverii cu iarna Conform unui mit care circula in Republica Moldova, in prima zi a lunii martie, frumoasa Primavara a iesit la marginea padurii si a observat cum, intr-o poiana, intr-o tufa de porumbari, de sub zapada rasare un ghiocel.
Proprietarii hotelurilor din statiunile montane au inceput pregatirile de sarbatoare si asteapta nerabdatori turistii de Florii si de Paste. Pentru a umple cabanele in aceasta primavara, hotelierii din Poiana Brasov au pregatit pachete care mai de care mai atractive.
Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna. Apoi, de la orele 16.30 Mircea Geoana merge la Sacele, unde in Poiana Angelescu participa la sarbatoarea traditionala mocaneasca Santilia.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca in urmatoarele doua saptamani in Parlament trebuie sistate orice discutii legate de regulament, pentru a se pune in prim-plan legile integrarii si pentru a finaliza pachetul de legi privind reforma administratiei publice, in intervalul convenit la intalnirea de la Poiana Brasov.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
Liber de contract, fotbalistul de 24 de ani urmeaza sa semneze cu gruparea alb-visinie la intoarcerea din cantonamentul din Poiana Brasov.
Deputatul liberal Traian Dobre, care a demisionat anul trecut din PSD, a declarat pentru Radio Mix FM ca PSD poarta raspunderea numirii lui Adrian Nastase in fruntea Camerei si numai social-democratii il pot schimba.
Noul ministru a explicat ca are ca prioritati rezolvarea problemei drumurilor si autostrazilor din Romania, domenii in care a constatat o "lentoare". "Trebuie sa recunosc ca am injurat cand am intrat cu masina in gropi pe drumurile din Romania", a recunoscut Berceanu.
Stefan Galbau (foto), consilierul PD-L din Navodari, a decis sa plece cu sotia sa la Predeal, pentru a se rasfata sapte zile la munte. ... hotelul Hera din Predeal.
In schimb, dupa ce a intrat in BPN, Iliescu a criticat intalnirea de la Snagov la care au participat Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc, afirmand, potrivit unor surse din PSD, ca in partid inca se manifesta "naravul lucrurilor subterane".
256 din 11 decembrie 2003 si are drept scop dezvoltarea turismului pentru practicarea schiului si a altor sporturi de iarna, urmand a fi aplicat in trei etape. Prima etapa cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, zona Valea superioara a Teleajanului-statiunea Cheia, zona Bran-Moeciu.
mai avea sase luni de contract, dar a decis sa paraseasca echipa din pricina unor neintelegeri cu antrenorul Marian Bondrea.
Recent, la Teatrul Principal din Bucuresti (la Sala Dalles), a avut loc premiera spectacolului Ana lui Manole de Sebastian Ungureanu. Legenda celei mai frumoase manastiri din Arges, Balada Mesterului Manole si mitul jertfei pentru creatie, dar o altfel de interpretare puteti vedea la Teatrul Principal.
Padurea Baciu de langa Cluj se regaseste pe un loc fruntas al unei liste cu cele mai infricosatoare locuri din lume, unde povestile cu strigoi, disparitii misterioase si forme umanoide care sunt invizibile ochiului liber, dar apar in fotografii, devin realitate.
Un politist cunoscut din Rasnov, care de-a lungul timpului a fost premiat pentru ca a reclamat soferii care incercau sa il mituiasca, a fost retinut tocmai pentru luare de mita.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, la Congresul Ligii Alesilor Locali ai partidului desfasurat la Poiana Brasov, ca Executivul intentioneaza sa acorde salarii mai mari functionarilor publici pentru a-si face mai bine treaba.
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Motivele pentru care abia cu o saptamana inainte de vot si-a anuntat oficial candidatura in fata electoratului, si in prezenta reprezentantilor PDL Constanta, sunt legate de decesul primarului din Ovidiu, ale carui atributii le-a preluat Bocai, dar si de faptul ca a avut mult de lucru, incercand sa rezolve cat mai urgent problemele urbei.
Din pacate pentru dv., bunul-simt si consecventa nu sunt transmisibile. ... Pastrand, fireste, proportiile, v-as spune ca intr-o poiana cu narcise, un rahat tot a rahat miroase;
google-analytics.com